Onlinebingo

I takt med att Internet har blivit mer vanligt har även online bingo blivit väldigt populärt. Idag finns det många olika spelsajter att välja bland, även på Svenska Spel kan du idag spela bingo online.  Det viktiga är att du hittar en seriös bingosajt som du trivs med.

De flesta bingosajterna erbjuder även gratis bingo så om du från början är lite osäker kan du alltid börja med att spela gratis. En stor fördel med att spela bingo online är att det är så enkelt. Du kan spela hemma i lugn och ro och välja själv vilken tid på dygnet du vill spela. Det enda som krävs är att du har tillgång till en dator och Internet. Sen är det bara att hitta en seriös spelsida, skapa ett spelkonto och göra en insättning. Sedan är du redo för att spela!

Känner du dig osäker och har några frågor finns det ofta spelvärdar tillhands som hjälper dig att komma igång. Något som naturligtvis också lockar är höga vinster och ett bredare utbud på roliga bingospel än i en traditionell bingohall.

Spela på svenska eller utländska bingosajter

Det finns både Svenska och utländska spelsajter du kan spela bingo på. Du kan alltså spela med både svenska kronor eller med till exempel Dollar och Euro. Välj vilket som är lättast för dig. En del föredrar sin egna valuta och för andra spelar det ingen roll. Men det är viktigt att du känner dig trygg med spelsidan du använder och att du förstår hur mycket pengar du spelar för.

Chatta med andra bingospelare

När du spelar bingo online kan du om du vill chatta med andra spelare. Detta gör att även online bingo blir väldigt socialt och du har chansen att konversera med både nya och gamla vänner. Det är vanligt att man använder förkortningar av ord eller enklare meningar men det är också vanligt att man använder smileys; som visar olika uttryck. Om du til exempel är glad, förvånad, besviken, arg eller förväntansfull. Det visar de andra spelarna vilket humör du är på helt enkelt.

Alla chattrum är övervakade av Chattmästare. Dessa känner du igen genom att de har CM före deras namn. För allas trevnad gäller här vett och etikett, bryter man mot regler blir man avstängd.

Bingo online är perfekt för dig som kanske inte orkar eller har möjlighet att ta dig till en bingohall eller för dig som trivs vid datorn. Tänk på att spela lagom och låt inte spelandet gå överstyr, som det lätt gör när spelandet är så lättillgängligt. Inga bingosajter utlovar att just du ska vinna och tjäna på ditt spelande.

Det är relativt lätt att vinna i bingo men risken finns också att man förlorar. Bingo är ett roligt och enkelt spel som kommer att hålla dig underhållen i många timmar. På samma sätt som tv-programmet Bingolotto tog bingon till en helt ny nivå så har Internet gjort bingo extremt populärt igen. Se även bingolottoguide.se. Nu kan man spela bingo online när man vill, var man vill och hur man vill, valfriheten och tillgängligheten är i stort sett gränslös. Vilket självklart både är positivt och negativt.